Ortec Finance

Ortec Finance

Over Ortec Finance

Een toonaangevende, wereldwijde leverancier van technologie en oplossingen voor risico- en rendementsbeheer, voor het managen van jouw investeringsbeslissingen. Inventariseren en het in kaart brengen van data, beslispunten en onzekerheden, zodat je je doelen en beslissingen kunt monitoren. Opgericht door vooraanstaande econometristen en IT-specialisten, hebben wij in 35 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid. Met meer dan 500 klanten in ruim 20 landen spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de besluitvorming van onze klanten en helpen wij onze klanten met het ‘managen van onzekerheid’. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Nederland). Verder hebben we ook kantoren in Amsterdam, Londen, Toronto, Zürich en Melbourne.
  • 20+ landen vertegenwoordigd
  • 500+ klanten
  • 96% retentiegraad
  • 3 biljoen euro aan beheerd vermogen van onze klanten
  • 93,5% van de ondervraagde klanten is zeer tevreden met ons*
* dit is het percentage respondenten dat ons een cijfer 6 of 7 toekent op een 7-puntschaal. Het onderzoek komt uit 2019

Modellen in ons DNA

We ontwerpen, bouwen en leveren hoogwaardige softwaremodellen voor vermogensbeheer, risicomanagement, portefeuilleopbouw, prestatiemeting en -toewijzing en financiële  planning. Met behulp van de nieuwste technologie, data en marktkennis vinden we – samen met onze wereldwijde klanten – voortdurend nieuwe manieren om de groeiende complexiteit van investeringsbeslissingen het hoofd te bieden.

Onze visie

Wij zijn er diep van overtuigd dat onze modellen de besluitvorming verbeteren. Modellen in combinatie met technologie bieden gemakkelijk toegang tot complexe kennis, gebaseerd op enorme hoeveelheden data en ervaringen. Modellen die gebaseerd zijn op diepgaande marktkennis én op de juiste manier worden gebruikt, dragen bij aan consistentie, transparantie en efficiëntie. Ze kunnen mensen helpen succesvoller te worden in het bereiken van hun doelstellingen.

Mission statement

Het is onze missie om mensen – van professionals bij  institutionele belegger tot particuliere beleggers die sparen voor persoonlijke doeleinden – in staat te stellen de complexiteit van de beleggingsbeslissingen te managen. Dit doen we door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Onze aanpak

Met beproefde modellen en een holistische en datagestuurde aanpak stellen we onze klanten in staat betere investeringsbeslissingen te nemen. Wat we ook doen, we streven er altijd naar het beter te doen. Zo verbeteren we voortdurend onze modellen, onze oplossingen en onze manier van werken. Deze constante innovatie helpt ons relevant te blijven voor onze klanten. Dat doen we door mee te gaan met de marktontwikkelingen. Door te anticiperen op trends. En door in te spelen op kansen die zich voordoen door nieuwe technologie, wetgeving en regelgeving.

Impact op de samenleving

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen hun eigen investeringsbeslissingen te nemen en hun vermogen om hun doelen te bereiken te verbeteren. Deze doelen zijn niet alleen financieel van aard, maar kunnen bijvoorbeeld ook gerelateerd zijn aan het klimaat milieu of aan sociale componenten. Daarnaast bieden we inzichten en technologie aan de samenleving als geheel en integreren we duurzaamheid in de besluitvorming van onze klanten.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over ons kun je contact opnemen met onze HR afdeling, via telefoonnummer +31 10 700 50 00 of hr@ortec-finance.com of een kijkje nemen op onze website.
There are currently no events.
There are currently no events.
There are currently no events.