Business Model Transformation Meet & Greet

Deloitte

Business Model Transformation Meet & Greet

3 3 people viewed this event.

Deze nazomer bieden we jou de kans om ons Business Model Transformation Team (BMT) te ontmoeten! Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met grote business transformatie en het herontwerpen en optimaliseren de processen, strategieën en business modellen van onze klanten? Ben jij net afgestudeerd of een young professional die op zoek is naar een volgende uitdaging, en wil je meer horen over de mogelijkheden binnen het BMT team? Meld je dan aan!

Via dit evenement krijg jij de kans om een van onze collega’s te ontmoeten via een informeel virtueel koffiegesprek. Dit biedt jou de mogelijkheid om vragen te stellen over Deloitte, ons Business Model Transformatie team en het werken als consultant.

Waar & wanneer?

Waar?
Zodra jij je aanmeldt, plannen wij een virtueel koffiegesprek in via Microsoft Teams met een van onze collega’s. De meet & greet duurt ongeveer 30 minuten.

Wanneer?
Op een moment dat het best voor jou en de gematchte consultant past.

Geschikt voor wie?

Iedereen die interesse heeft in consultancy en Deloitte en het Business Model Transformation team wil leren kennen.

Aanmelden?

We kijken er naar uit je beter te leren kennen en al je vragen te beantwoorden! Nadat je je hebt aangemeld, vragen we je om je cv zodat we zeker zijn van een goede fit tussen jou en het BMT team.

 

To register for this event please visit the following URL: https://werkenbijdeloitte.nl/evenement/business-model-transformation-meet-greet-21 →

 

Date And Time

2021-09-10 to
2021-12-31
 

Location

Online Event

Share With Friends