Magnus Inhouse Event

Magnus Inhouse Event

by
7 7 people viewed this event.

Magnus, enjoying innovation.

Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants, elk met een eigen expertise en focus, werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990. De kleuren in onze naamgeving dragen onze identiteit uit. Wij zijn geen grijze alleskunners, maar samenwerkende experts.

Als Magnus Blue realiseren wij, samen met de klant en de software van marktleiders op BI en EPM-gebied, toonaangevende oplossingen door middel van innovatieve IT-projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen van BI-strategieën en dashboards, het inrichten van robuuste maar tegelijkertijd dynamisch datafundamenten (d.m.v. data modellering, ETL-processing, data warehousing en reporting) en het ondersteunen van complexe planning en forecasting processen. Verder zijn we in het verlengde van traditionele BI actief in het begeleiden van klanten richting een “Data Driven” organisatie met behulp van Advanced Analytics.

Magnus Green is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toekomstbestendige en agile (mobile) IT-applicaties voor klanten. Wij bouwen niet alleen de applicaties, maar denken ook met de organisatie mee. Met onze brede kennis van mobile, agile, retail, integratie en cloud solutions kunnen wij de opdrachtgever adviseren en assisteren met op maat gemaakte applicaties.

Dit alles doen we in een dynamische werksfeer en in teams van collega’s met een sterke drive voor innovatie en IT!

Op 18 november organiseren wij als Magnus Blue en Magnus Green een fysieke inhousedag. En jij kan daar bij zijn!

Wat kun je verwachten?

 • Een uitgebreide introductie over Magnus
 • Showcase van de uitdagende projecten
 • Het uitwerken van een typische Magnus business case
 • Een dag in het leven van een Magnus Consultant
 • Interactieve Q&A sessies met onze consultants
 • Uiteraard een afsluitende borrel

 Naar wie zijn wij opzoek?

Als Magnus zijn wij altijd op zoek naar studenten met een bovengemiddelde interesse in en enthousiasme voor data, consultancy en IT.

 • Zit jij aan het eind van een technische, innovatieve- of bedrijfskundige studie?
 • Zie jij voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als (BI- of Business/IT)-consultant, data analist of data scientist?
 • Zoek jij veel afwisseling en de mogelijkheid je breed te ontwikkelen in een toekomstige baan?
 • Heb jij goede analytische skills en doorzie je complexe informatie- en datamodellen?
 • Ben jij niet bang om op dag 1 meteen kennis te maken met de klant?
 • Herken jij jezelf in bovenstaande punten, heeft de beschrijving je interesse gewekt en ben je benieuwd naar wat wij nog meer doen bij Magnus?

Schrijf je dan snel in via https://www.magnus.nl/magnus-inhouse-event-18-november-2021! Dan zien we jou graag in Naarden op 18 november van 13:00u – 17:00u.

To register for this event please visit the following URL: https://www.magnus.nl/magnus-inhouse-event-18-november-2021 →

 

Date And Time

2021-11-18 @ 01:00 PM to
05:00 PM

Share With Friends