Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

For companies

Samenwerken met deBetaStudent?

deBetaStudent is een platform voor bétastudenten die tijdens en na de studie aan de slag willen. Dit vertaalt zich binnen deBetaStudent naar twee samenwerkingsvormen waarin wij samenwerken met organisaties zoals de uwe!

  • Exposure via onze kanalen
  • Opzetten van werkstudentschappen binnen uw organisatie/onderneming

Exposure via onze kanalen

De website is de plek waar studenten de vacatures kunnen vinden en contact met ons of jullie kunnen opnemen. Studenten en bedrijven kunnen hier met u communiceren via persoonlijke accounts, daarnaast kunnen zij hun contactgegevens aan jullie doorgeven voor verdere communicatie. Uiteraard kun je onderaan iedere vacature ook gewoon je contactgegevens neerzetten zodat studenten direct contact kunnen opnemen! Daarnaast zijn er mogelijkheden om onze studenten te bereiken via LinkedIn, Instagram en direct mailing!

Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier!

WO studenten aan de slag met techniek in uw organisatie!

Met een werkstudentschap gaat er bij u parttime een WO student met een technische achtergrond aan de slag met vraagstukken rondom bijvoorbeeld digitalisering en Smart Industry. Samen met jong talent werken aan innovatie dus!

Studenten met een bèta achtergrond willen al tijdens hun studie graag hands-on ervaring opdoen met technologieën en innovaties die tijdens hun toekomstige carrière van belang gaan zijn. De studenten kijken met een frisse, andere blik naar de problemen en kansen die er liggen.

Werkstudenten zijn goedkoper dan full-timers. Het is voor uw bedrijf een laagdrempelige manier om geschoold werk uit te besteden. Bovendien is het dé kans om in contact te komen met jong talent en zo uw recruitment proces te vergemakkelijken.

Interesse? Neem contact op via onderstaand formulier!

Tom bij Facta | Smart Industry

Tom is bij Facta aan de slag gegaan met projecten rondom het digitaliseren van werkprocessen en met een asset management systeem. Bij Facta wordt er ontzettend veel data gegenereerd waar een hoop waardevolle informatie in verschuild ligt. Tom probeert uit deze bergen data over reparatie, slijtage tijden en nog veel meer, waarde te creëren. Zo kan deze data bijvoorbeeld worden ingezet om onder anderen predictive maintenance modellen te construeren. Deze modellen kunnen dan weer worden ingezet in het optimaliseren van voorraadbeheer en asset management.

”Van de samenwerking met werkstudent Tom leren we elke dag wat! Omdat Tom nog studeert en midden in de theorie zit, heeft hij een andere kijk op de dagelijkse bedrijfsvoering. Die samenkomst is een bron van creativiteit en nieuwe inzichten!”

Jeffrey Schoordijk, Regiodirecteur Facta

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd geraakt in ons platform en/of heeft u misschien enkele vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier of onderstaande contactgegevens!

info@debetastudent.nl

06-36301827

    Open chat
    Hi!👋
    How can we help you?